cursussen en workshops

cursussen en workshops

Voorlopig geen workshops wegens de coronamaatregelen. Zodra het opnieuw kan starten we weer.

Beginners en gevorderden kunnen bij mij terecht voor  cursussen en workshops draaien. De cursussen vinden plaats in de ateliers van Kunstenatelier 't Fort in Sint Katelijne Waver. De lessen worden aan maximaal zeven deelnemers per groep gegeven om iedereen nauwgezet te kunnen volgen en bij te sturen.

Let op : het gaat wel degelijk alleen over DRAAILESSEN. Er worden (voorlopig) geen lessen opbouwen gegeven.

 

De bedoeling van de draaiworkshops is in de eerste plaats om basis- en gevorderde technieken aan te leren. In principe worden de gemaakte stukken niet behouden, tenzij op verzoek van de cursisten. In dat geval komen er wel kosten bij voor het bakken van de stukken, maar ik probeer steeds volle ovens te bakken zodat de kosten gedeeld worden (wat niet altijd kan).

Het therapeutisch aspect van het werken met klei komt nadrukkelijk aan bod. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mensen die met keramiek bezig zijn mentaal en fysiek gezonder zijn.

Er zullen ook workshops Raku en Naked raku worden georganiseerd.

 

De data van de workshops kan je in onderstaande tabel  vinden.

Klik hier voor de inschrijvingsvoorwaarden.

 

WORKSHOPS OP MAAT

Je mag ook zelf data  en/of een onderwerp voorstellen. Dat kan ook een meerdaagse ws zijn.  De workshop zal echter pas doorgaan indien er voldoende inschrijvingen zijn (minimaal 3 en maximaal 7 deelnemers voor de draaiworkshops en max 10 voor andere cursussen - zie Inschrijvingsvoorwaarden) . 

 

Inschrijven kan je ofwel rechtstreeks op bdb@kerabert.be  of via het    I N S C H R I J F F O R M U L I E R.